Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

Na zadnji šolski dan se je naša telovadnica spremenila v plažo, na kateri smo plesali, peli, se igrali in pomahali v slovo šolskemu letu 2022/2023.

Z verzi adijo, šola, ker počitnice so tu, smo skočili v čas poletnih počitnic.

Po prireditvi in podelitvi spričeval so učenci na različne načine preživeli zadnje predpočitniške ure – eni z igro,  drugi s sprehodom v gozd, tretji plesno … Za šestošolce, sedmošolce in osmošolce pa so zadnje ure bile predvsem mokre, sončne, igrive in vsekakor nepozabne, saj so jih preživeli na bistriškem bazenu. Mnogi izmed njih so dejali, da je bil to najlepši zaključek šolskega leta oziroma za nekatere celo najlepši šolski dan v tem šolskem letu.

Naj bodo za vse, dragi učenci, počitnice takšne, da boste pozabili na šolske skrbi in si nabrali moči za novo šolsko leto. Mi pa se veselimo, da se v petek, 1. septembra 2023, ponovno zdravi in spočiti srečamo v šolskih klopeh, kjer vas bomo v našem hramu učenosti z veseljem ter vso predanostjo popeljali v novo šolsko leto.

In kakšne naj bodo počitnice? Pesnik Feri Lainšček ima za vse nas dobre nasvete.

Šolske skrbi in stvari
moraš v predal zakleniti,
da ti ne morejo počitnic greniti,
a tudi ne pobegniti.

Nato moraš počitnicam
natančno dneve prešteti
in vsak dan moraš nekaj
hoteti, želeti, početi.

 

Tudi vam, spoštovani starši, želimo mirne in sproščene poletne dni, hkrati pa se zahvaljujemo za dobro sodelovanje, kajti le skupaj zmoremo delati v dobrobit naših otrok.

Zaposleni 2. OŠ Slov. Bistrica

Dostopnost