Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

V teh nenavadnih časih, ko ne hodimo v šolo in se ne moremo srečevati v razredih in na šolskih hodnikih, smo predstavniki šolske skupnosti predlagali, da bi se družili z učenci prve triade malo drugače, in sicer kar s pomočjo videokonference.

 

Prostovoljci od 4. do 9. razreda smo zbrali predloge in pripravili zanimiv program, ki je vseboval branje pravljic, ples, telovadbo, kviz, reševanje ugank, rebusov …

Nadvse smo uživali vsi, veliki in majhni, in vsak je na srečanju našel nekaj zase. Skupaj smo preživeli (prekratke) prijetne urice in bili enotnega mnenja, da moramo to ponoviti.

 

Zahvala gre tudi učiteljicam in učiteljem, ki so nam srečanja omogočili in spretno reševali morebitne tehnične težave.

 

Prihajajo prazniki, ko smo z družino še bolj povezani. Velikokrat slišim, kako pogrešamo druženja ob kavi, športne aktivnosti in še marsikaj, kar smo poleti še lahko počeli. Potrpimo še malo, tudi ti časi bodo minili in kmalu se bomo vrnili v ustaljen način življenja. Napišimo letos voščilnico tudi tistim, ki smo jih lani mogoče pozabili, pokličimo sorodnike, prijatelje in jim zaželimo vse lepo za praznike in v letu, ki prihaja.

 

Do takrat pa moramo biti hvaležni za vse preživete trenutke z družino ter stike, ki jih lahko imamo preko družabnih omrežij.

 

Ostanite zdravi, vsem želim lepe praznike, v novo leto pa zakorakajmo srečni in polni dobrih misli.

 

Lori Zafošnik,

predsednica šolske skupnosti

 

Dostopnost