Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

Podjetje Impol je 2. osnovni šoli Slov. Bistrica doniralo finančna sredstva, s katerimi je pripomoglo k pridobitvi novih koles. Prav kmalu se bodo učenci zaradi njihove donacije razveselili tudi novih gugalnic.

V zahvalo za Impolovo velikodušno donacijo se je z novimi kolesi pri njih oglasila ekipa učencev 5. razreda, ki jo je spremljal učitelj Jure Pirš.  Ravnateljica Marjanca Frangež, pomočnica ravnateljice Urška Motaln in predstavnica šolske skupnosti Marja Bučar so v imenu vseh učencev in zaposlenih vodstvu podjetja Impol predale posebno zahvalo, s katero so želele pokazati in izraziti spoštovanje do njihovo podpore, pomoči, solidarnosti.

Naš zavod je ponosen, da imamo v lokalni skupnosti uspešno podjetje, s skoraj 200-letno tradicijo, ki je pripravljeno pomagati šolam k dvigu spodbudnega učnega okolja in k zagotavljanju višjega izobrazbenega standarda.  Ves čas svojega obstoja se trudijo pri podpori, sodelovanju in sooblikovanju lokalnega okolja. Kažejo veliko mero moralne integritete v humani in pravični skrbi za sočloveka.

Sami pravijo, da v podjetju Impol z veseljem sodelujejo pri tovrstnih projektih, saj se zavedajo, da so otroci naša prihodnost. Učencem pa sporočajo, da jim želijo uspešen zaključek šolskega leta ter veliko zabavnih doživetij v zasluženih počitnicah.

Kot pravi znan citat: »Darovati, ne pomeni podariti zgolj popolno darilo materialne dobrine, temveč pomeni,  da daruješ del sebe.« Podjetju Impol se javno zahvaljujemo, da so nam darovali delček sebe in jim sporočamo, da jim želimo še veliko poslovnih in osebnih uspehov.

Besedilo: Novinarski krožek 2. osnovne šole Slov. Bistrica

 

Dostopnost