Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

PA NAM JE USPELO …

Pričarati prijetno dvoransko vzdušje je večni izziv. Le-tega smo uspeli izpeljati na prireditvi Pozdravljena, pomlad. Dvorana je bila polna družinskih članov naših nastopajočih. Napovedovalec je z glasnim bobnanjem oznanil začetek našega druženja. Skupno sporočilo vseh nastopajočih učencev 1. triletja je bilo predstavljeno s pesmijo Rad imej.   Učenci so se po razredih predstavili z zabavnimi plesnimi, pevskimi in recitacijskimi točkami. Program je popestrila dramska skupina Žabice s predstavo Zrcalce.
Za konec pa je sledilo pravo presenečenje. Premierno so se namreč predstavili člani glasbene skupine Banda iz 3. a, ki so v goste povabili Grega Skočirja, člana rock skupine Big foot mama. Ne boste verjeli, odzval se je njihovemu povabilu in nastopili so skupaj ter dodobra navdušili občinstvo.
Tudi na prireditvi, kjer so nastopili učenci od 4. do 9. razreda, so zbranim pričarali pravi pomladni venček petja, plesa in toplih besed ter tako poskrbeli za prijetno druženje. Veseli nas, da smo si vzeli čas in ga namenili drug drugemu. Nekaj utrinkov s prireditve pa si lahko ogledate na fotografijah.

Naj končamo z mislijo, ki pravi:
“Največja radost na svetu je družinska sreča.
Zavest, da imaš zmeraj nekoga,
ki te ima rad, je največji zaklad.
Zato je življenje lepo.”

Se vidimo prihodnje leto!
Učenci in učitelji

Dostopnost