Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

Šola v naravi se počasi bliža k koncu. Učenci so četrti dan zapisali svoje utrinke:

V šoli v naravi se počutimo fenomenalno. Izboljšale smo svoje plavanje. Če smo bile pridne, smo lahko šle na tobogane. Zajtrk smo si lahko izbrale same. Obroki so bili zelo dobri. Če je bilo mrzlo smo šle na notranje tobogane. Moder tobogan je bil zelo vijugast, zelen pa hiter. (REA, EVA, VANESA, ESMA, MIRDONA)

Imamo se super, ker se igramo in plavamo. V hiškah pa sestavljamo rubikove kocke. Želimo si večkrat v Čatež v šolo v naravi. (OSKAR, JAN FILIP, DIAR, JURE)

V šoli v naravi se imamo zelo lepo. Hiške so zelo lepe. Na bazenih se imamo tudi zelo lepo. Ta šola v naravi bo nepozabna. (JULIJA, ŽANA, ANA, MIJA, MAIDA)

Voda v bazenih je topla. Hiške so lepe. Noter so prenovljene. Tobogani so zakon. Veliko jemo, pijemo in se kopamo. (GAL, KIAN, ALEKS, LIAM),

Všeč nam je, da se vsak dan kopamo. Rade hodimo na tobogane. Ko imamo prosto igro, nam je všeč. Všeč nam je, ko imamo čas za igro in obiske s sosednjimi hiškami. (EDA, KIM, AMALIJA, IVANA)

V šoli v naravi se imamo zelo fajn. Šli smo na vlakec smrti in naučili smo se veliko novega. Tukaj se zabavamo. V bazenih je topla in globoka voda. Šli smo tudi v šoping. V četrtek smo imeli parti. (ŽIGA, MAL, DANIJEL, RENE)

Tu v termah Čatež se zabavamo, veliko plavamo in jemo. Imamo lepo in urejeno hiško. Plavamo štiri ure na dan. (NEJC, TINE, VEROLIND, EMIL, JERNEJ)

Imamo se zelo lepo. Spimo zelo udobno. Bili smo tudi na ringlšpilu in tam smo se imeli super. Vsi se imamo zelo fajn. (TADEJ, TIAN, VALENTIN, JAKA)

V šoli v naravi se imamo zelo lepo. Kopamo in plavamo vsak dan. Tukaj nam je super. (ALJAŽ, ALEKS, REIS)

V Čatežu se imamo lepo. Uživamo, se kopamo in zabavamo. Hrane je preveč. Ko smo prvič vstopile v hiške, smo se začudile, kako so lepe. V sredo smo šli na velike tobogane. Ta dan sta prišle na obisk ravnateljica in podravnateljica in si ogledali naše hiške. Nas pet nimamo nič proti. (NEŽA, MIJA, ZARA, LIJA, ALINA)

V šoli v naravi se imamo več kot odlično. Imamo samo dobre učitelje in učiteljice. Naučili smo se veliko novega. Všeč nam je tu, zato nimamo težav, če jo ponovimo. Ampak naš prijatelj Geary je umrl. On je bil pajek v naši sobi, a vseeno dober prijatelj. (PATRIK, VID, ALJAŽ, LIAM)

V Čatežu se imamo lepo zaradi bazenov in dobrih prijateljev. Ponoči dobro spimo, zato se imamo fajn. (SELHAN, EMIR, MATEVŽ, JAŠA, TIM)

Dostopnost