Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

Na prvi decembrski dan smo na 2. osnovni šoli Slov. Bistrica po treh letih ponovno izvedli tradicionalni dobrodelni koncert s srečelovom in bazarjem. Tako smo dobrodelno noto združili s prijetno glasbo in lepo besedo ter obiskovalcem pričarali praznično obarvano pravljico.

Pevski zbori naše šole so pokazali, da so v preteklih mesecih pridno vadili, saj so zapeli veliko pesmi. Popeljali so nas v zimski in praznični čas. Poseben aplavz in pohvalo pa so doživeli člani šolskega benda, ki so s svojim glasom in stasom navdušili naša glasbena gosta Matjaža Jelena in Sama Jezovška, člana skupine Šank rock.  

Po koncertu je sledilo druženje v praznično odeti avli šole, kjer smo si ob toplem čaju in odličnih piškotih privoščili, da ustavimo čas, si namenimo tople besede in prijazen stisk roke. Sledil je bogat srečelov in bazar, ki je ponujal številne krasne izdelke, ki so jih naredili naši učenci.

Vodstvo šole, učenci in zaposleni na 2. osnovni šoli Slovenska Bistrica se iskreno zahvaljujemo vsem donatorjem in staršem, ki so prispevali dobitke za srečelov, prav tako pa tudi vsakemu posamezniku, ki si je na ta dan vzel čas, nas obiskal in z nakupom srečke ali izdelkov pokazal, da smo skupaj res lahko nekaj več. S tem ste omogočili finančna sredstva, ki bodo namenjena izključno učencem. Posebna zahvala gre tudi našima gostoma Matjažu Jelenu in Samu Jezovšku, ki sta dobrodelno in nesebično svoj dragocen čas namenila prav nam.

Verjamemo, da se bo dobrota vrnila vsem tistim, ki ste na kakršni koli način pripomogli k uspešno izpeljanemu koncertu.

Utrinke s koncerta si lahko ogledate v galeriji fotografij

Besedilo: novinarski krožek 2. OŠ Slov. Bistrica

Fotografije: Anže Pišorn, Elita Shala

Dostopnost