Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

Danes je ponovno za nami en deževen, a zabaven dan. Še zadnja skupina se je v dežju odpravila na pohod do korit Mostnice, kjer jih je pričakal (kamnit) slonček (če bi jih pričakal sonček, bi bila druga zgodba).

Druga skupina se je s praktični prikazi učila, kako preživeti v naravi. Tu in tam jim je pot prekrižala kakšna bohinjska gozdna žival, tj. močerad ali polž (ki so ga komaj uspeli ujeti v objektiv, preden se je hitrostno skril med mokro listje). Tretja skupina pa je ugotovila, da je prav fino voziti se s kanuji po jezeru, ko dežuje. Vse skupine so izdelale tudi razglednice s pozdravi domov. 

Za konec dneva pa nas je čakal čisto pravi cirkus! Učitelj nas je skušal  naučiti žongliranja, lovljenja ravnotežja, pokazal nam je različne miselne igre in druge trike. Nekateri so se  naučili žonglirati s tremi žogicami in vrteti krožnik na palici.

Naša šola v naravi se počasi zaključuje. Spoznali smo veliko novega o Bohinju in o Bohinjskem jezeru. Videli smo, kako lepa je narava ob jezeru, ki je del Triglavskega narodnega parka. 
 
Dostopnost