Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

Spoštovani starši in učenci.

Tudi letos na Zvezi prijateljev mladine načrtujejo, da bodo lahko izvedli letovanje otrok v Poreču. Zato so že začeli z zbiranjem prijav.

V priponki vas čaka prijavnica in izjava o letovanju. Ker se mesta hitro polnijo, je najbolje en izvod izpolnjene in podpisane prijavnice in izjave poslati po e-pošti letovanja@zpm-mb.si ali po navadni pošti: ZPM Maribor, Razlagova ulica 16, 2000 Maribor. S tem rezervirate mesto v željenem terminu. Več informacij dobite še na njihovi spletni strani: https://zpm-mb.si/novice-dogodki/obvestilo-o-letovanjih-zpm-maribor-2020/, kjer so na voljo tudi prijavnice.

Original prijavnice in izjave pa pošljite po e-pošti (sara.lesnik@2os-slb.si) ali po navadni pošti na našo šolo. Zbrane prijavnice pošljemo na Občino Slovenska Bistrica.

Občina Slovenska Bistrica je tudi letos namenila sredstva za subvencioniranje tega letovanja za otroke iz socialno šibkejših družin, ki imajo prebivališče v naši občini in obiskujejo našo osnovno šolo.

PRIPONKA Prijavnica in izjava: https://zpm-mb.si/wp-content/uploads/2020/05/PRIJAVNICA_IZJAVA-OTROCI-VIRC-PORE%C4%8C-2020-OBJAVA-SPLET.doc

Lep pozdrav.

Sara Lešnik Cveček

Dostopnost