Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

S temi verzi smo danes končali proslavo ob zaključku šolskega leta in dnevu državnosti, ki smo si jo ogledali v šolski telovadnici. Današnja proslava je bila plesno in pevsko obarvana, polna lepih voščil naši domovini, ki jutri praznuje rojstni dan, prav tako pa ni manjkalo zanimivih predlogov o preživljanju časa med poletnimi počitnicami.

In kakšne naj bodo počitnice? Nepozabne, aktivne, doživete, pustolovske, igrive, lenobne, bralne, družabne – preživete ob tistih, ki jih imamo radi. Vsega časa pa ne porabimo le zase in svoje potrebe, temveč ga delimo tudi s tistimi, ki potrebujejo našo pomoč, pozornost, družbo, lepo besedo …

Po prireditvi in podelitvi spričeval so učenci na različne načine preživeli zadnje predpočitniške ure – eni z igro, drugi s sprehodom v gozd, tretji plesno … Za šestošolce, sedmošolce in osmošolce pa so zadnje ure bile predvsem mokre, sončne, igrive in vsekakor nepozabne in edinstvene, saj so jih preživeli na bistriškem bazenu. Mnogi izmed njih so dejali, da je bil to najlepši zaključek šolskega leta oziroma za nekatere celo najlepši šolski dan v tem šolskem letu.

Naj bodo za vse, dragi učenci, počitnice takšne, da boste pozabili na šolske skrbi in si nabrali moči za novo šolsko leto. Mi pa se veselimo, da se 1. septembra ponovno zdravi in spočiti srečamo v šolskih klopeh, kjer vas bomo v našem hramu učenosti z veseljem ter vso predanostjo popeljali v novo šolsko leto.

Zaposleni 2. OŠ Slov. Bistrica

 

Besedilo: Katja Leva

Fotografija: Vesna Potočnik, Katja Leva

Dostopnost