Skoči na glavno vsebino
(02) 80 51 680 info@2os-slb.si

Naša šola v naravi se bliža k koncu. Učenci so zapisali svoje vtise:

Najbolj všeč nam je bilo, ko smo šli v lunapark in v trgovine. Meni je bilo najbolj všeč, da sem lahko mamici in atiju kupila darilo. Všeč mi je bilo, ko smo se igrali s pliškoti. Zelo smo bile vesele, ko smo dobile oceno 4 za pospravljanje hiške. (Lana, Mylana, Adnana, Merisa, Alina)

Všeč nam je bilo, da smo se nekaj novega naučile. Bilo nam je všeč, ko smo se spuščali po toboganih. Všeč nam je bil lunapark in ko smo šli po nakupih. (Angelika, Ariana, Ina, Ines)

Zelo so mi bili všeč tobogani. Meni je bilo všeč, ko smo šli v trgovino in lunapark. Najbolj všeč mi je bilo, ko smo skakali s skakalnice. Zelo mi je bilo všeč, ko smo šli na vodna igrala. (Nejc, Svit, Anej, Paskal, Tin)

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo jedli pico. Všeč mi je bilo, ko smo šli na olimpijski bazen. Fajn smo se imeli tudi na toboganih. Užival sem v lunaparku. (Robi, Jaka, Rines, Tim)

Všeč nam je bilo, ko smo brali knjigo Mina HB. Všeč nam je bilo, ko smo dremale in spale. Všeč nam je bilo, ko smo se pogovarjale s fanti na balkonu. (Hana, Izabela, Era, Tjaša, Minea)

Všeč mi je bilo, ko smo se igrali na travniku pred hišo. Všeč mi je bilo, ko smo brali knjigo. Všeč mi je bilo, ko smo šli na sprehod in ko smo telovadili v parku. Všeč mi je bilo, ko smo čistili hišo. Všeč mi je bilo, ko smo pisali razglednice. (Emina, Eljesa, Enea, Aida, Xhenisa)

Všeč mi je bilo, ko smo šli v trgovino. Meni je bilo najbolj všeč, ko smo šli na tobogane. Imeli smo zelo dobro kosilo in malico. Všeč mi je bilo na bazenu. (Eri, Andi, Orik, Ali)

Všeč mi je bilo, ko smo bili v trgovinici. Uživali smo na toboganih. Preizkusili smo vodna igrala. Všeč mi je bilo na vrtiljaku. Všeč mi je bilo, ko smo preplavali bazen. (Peter, Kristjan, Brendon, Samo, Nino)

Všeč nam je, da se imenujemo skupina Pandice. Všeč nam je, da se igramo družabne igre. Lepo nam je, ko se družimo s sosedi. Všeč nam je, da beremo vsak večer in da nimamo domače naloge. Všeč nam je bilo, ko smo jedli sladoled. (Zoja, Neža, Pia, Eva, Mia)

Zelo nam je bilo všeč, ko smo se spuščali po toboganih. Hrana je bila zelo dobra, še posebej zajtrki. Hišice so bile zelo lepe. Veliko smo kartali. (Max, Gašper, Niko, Ylli)

Dostopnost